divendres, 13 de novembre del 2009

Taller de mitologia. Activitat 2

Després d'haver vist a classe les diapositives sobre els déus olímpics i el seu origen, crec que ja és hora que et poses mans a l'obra. Pots tornar a veure la presentació en el slideshare que  deixe ací baix, per si necessites fer-li una ulladeta abans de començar a treballar. També tens les instruccions per a portar l'activitat endavant i alguns enllaços d'utilitat. Sort!



INSTRUCCIONS:
1.S'han de fer els dos apartats que  demane, ben elaborats (no cal dir que sense faltes d'ortografia). I no em val el típic "corta/pega".

2.Quan estiguen fets,  els has d'enviar en un arxiu adjunt al mail que  ja tots sabeu, bé identificat l'autor/a del mateix.

3.Utilitza les diapositives de PowerPoint, OpenOffice Impress o qualsevol altre programa per a presentacions. Fés ús d'imatges, especialment en la part B) de l'activitat. Ja se sap: com més sucre, més dolç.

4.Qualsevol dubte que puga sorgir, em tens a classe per a resoldre'l. Si no, ja saps on trobar-me.



AVALUACIÓ:
Com tot el que estas fent al taller, esta activitat també conta per a la nota de la 1ª avaluació. És obligatori fer-la. A més, els tres millors treballs els penjarem al bloc.

TERMINI:
Hi ha des de hui  fins el 27 de novembre. S'ha treballar a classe i, si fós necessari, un poquet a casa.

ENLLAÇOS:
Et serviran per a trobar informació, imatges o idees.




ACTIVITAT:

A) Amb el que has vist a classe  i l'ajuda del powerpoint  anterior, elabora un arbre genealògic de la primera generació de déus  en l'estil i format que vulgues, que s'inicie amb Caos i on apareguen les següents criatures i divinitats:

GEA – URÀ – TÀRTAR – EROS – TITANS - TITÀNIDES - CÍCLOPS - HECATONQUIRS ERÍNIES – GEGANTS - AFRODITA


B) Tria una divinitat olímpica (no val repetir la que vas treballar en l'activitat 1 del taller) i fés una xicoteta presentació  d'un mínim de 4 diapositives i  un màxim de 10 on es reculla informació relativa al seu origen, funcions, atributs i alguna història mitològica en què participe o siga protagonista.


BON TREBALL !!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada